Contact

Als je ons wenst te bereiken kan dat op verschillende manieren:

via e-mail: 
Mas.Handwerken@pandora.be

via post:
Stationsstraat 58, 3020 Veltem (Herent)

via telefoon: 
016/48.81.34

of kom gewoon eens langs! Je kan ons steeds vrijblijvend een bezoekje brengen in ons “winkeltje” in Veltem. Je vindt ons terug in de Stationsstraat 58, vlak bij het station van Veltem.

Hoe geraak je er?

via de snelweg E314:
Je neemt de afrit “Winksele-Leuven”, en volgt de Brusselsesteenweg richting Winksele. Na ongeveer 6 km, kom je aan verkeerslichten. Hier sla je rechts af (graafschapslaan). Je komt op een rontonde terecht, maar rijdt gewoon rechtdoor, over de brug. Aan het einde van de brug, volg je de weg naar rechts. Dit is de stationsstraat. Na ongeveer 200 meter aan je rechterkant vind je nummer 58.

via Brusselsesteenweg:
Je volgt de brusselsesteenweg van Leuven naar Brussel. In Veltem kom je aan verkeerslichten. Hier sla je rechts af (graafschapslaan). Je komt op een rontonde terecht, maar rijdt gewoon rechtdoor, over de brug. Aan het einde van de brug, volg je de weg naar rechts. Dit is de stationsstraat. Na ongeveer 200 meter aan je rechterkant vind je nummer 58.

met het openbaar vervoer:
neem de stoptrein richting brussel. Station “Veltem”. Neem de uitgang van de stationsstraat. Als je uit het station komt, ga je naar links. Na ongeveer 150 meter zie je aan de linkerkant nummer 58 liggen…